ARCHÍVUM / magán

A BUDAPESTI REPÜLŐTÉR IS ELÉRHETŐ A DRIVENOW AUTÓMEGOSZTÓ SZOLGÁLTATÁSÁVAL

Július elsejétől a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre is el lehet jutni a DriveNow autómegosztó  szolgáltatásával.

TÖBB MILLIÓ FORINTOT TÉRÍT VISSZA RED VITAMAX ELŐFIZETŐINEK A VODAFONE A GVH ELJÁRÁSA EREDMÉNYEKÉNT

Több millió forintot térít vissza a Vodafone a 2012. november 1. és 2014. május 1. között RED VitaMAX tarifára váltó előfizetőinek a GVH eljárása eredményeként.

MAGYAR TELEKOM: FOLYTATÓDIK A NÖVEKEDÉS 2018-BAN IS

Folytatódik a növekedés 2018-ban, az idei évre tervezett célok elérhetőek, az összes bevétel elérheti a 630 milliárd forintot - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

ÖTBŐL HÁROM INTERNETEZŐ TALÁLKOZOTT KIBERTÁMADÁSSAL

Az elmúlt egy évben, világszerte öt internethasználóból három már találkozott technikai támogatásnak álcázott kibertámadással (tech scam), közülük legalább egynek pedig a pénze is bánta ezt - derül ki a Microsoft legújabb, 16 országra kiterjedő, globális Tech Support Scam kutatásából.

DÍJNET: JAVUL A LAKOSSÁG DÍJFIZETÉSI FEGYELME

Négy év alatt 7,5-ról 7,1 százalékra csökkent a 60 napnál hosszabb ideig rendezetlen közműszámlák díjösszegének aránya, vagyis fokozatosan javul a lakosság díjfizetési fegyelme - derül ki a Díjnet elemzéséből.

NAGYON KOMOLYAN KIBABRÁLHATNAK AZ INTERNETFELHASZNÁLÓKKAL

Újabb lépés a netsemlegesség eltörlése felé vezető úton, a felhasználók és a kisebb vállalkozások kezdhetnek aggódni. Végleges döntés még nincsen.