Az eseményre a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban került sor. A rendezvényen részt vett a MOHAnet, a
Telenor Magyarország, az Antenna Hungária, a Konica Minolta, az Energrade, az Enterprise Group, az OrthorGraph, a Clico Hungary, a Sensors2net, az AgroSense, a Chameleon, a Seacon Europe, az IoT Hungary, az Intelliport Solutions, a Cubilog és a Cloudberry. A fent nevezett cégek a legújabb IoT (hálózatba kapcsolt eszközök) fejlesztését mutatták be.

Az IoT Live Show-n a szereplők 2 perces élő termékbemutató keretében ismertethették a megoldásuk felépítését és működését, majd ezt követően 10 percben a szolgáltatásuk hasznosságát és üzleti modelljét is. A prezentációkat követően a termékeket ki is próbálhatták az érdeklődők a helyszínen kialakított kiállítótérben.

A legjobb megoldásokat bemutató cégek - a közönség szavazata alapján - elnyerhették az IoT Live Show Award 2020 díjait, a "Legjobb előadó" és a "Legjobb megoldás" kategóriában. A közönségdíjak mellett szakmai különdíjakat is kiosztottak a versenyzőknek, amelyet a Deloitte Magyarország, a Cisco Systems, az IT Business és a Telenor Magyarország adott át az általa legjobbnak tartott IoT megoldásért.

A járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény online is követhető volt.

 

(Forrás:telekomesit.hu, mti/Fotó:mti, pixabay)